What to Expect

Binnenkort zal ‘La Femme’ haar deuren openen en kunt u zich wanen in een ambiance van luxe en ontspanning. In onze ontvangstruimte zult u ontvangen worden door onze ervaren hôtesse en u direct op uw gemak voelen. De ontvangst ruimte zal zeer privé, discreet en van alle gemakken voorzien zijn.

La Femme richt zich op een groot aanbod in verschillende thema’s voorzien van een overvloed aan sfeervolle ‘chambres’ , waar u heerlijk kunt genieten met uw date. Denk hierbij aan een inloopdouche en/of bad, loungebedden, private dining, deluxe jacuzziroom, dinerroom of penthouse. Ofwel ‘alle ingrediënten’ voor een date om nooit te vergeten.

‘Tout les ingrédient’ voor een date om nooit te vergeten.

Le hôtesse

La Femme onderscheidt zich van de meerderheid omdat wij een kamerverhuur/luxe massagesalon zijn en onze ‘Les Courtisanes’ zelfstandige High Class dames welke u zullen ontvangen met klasse, toewijding en een ‘touche personnelle‘.

Ben jij de ‘Courtisane’ die wij zoeken?

Gezien Covid die de wereld in zijn greep heeft, en de daarbij behorende onzekerheden, is de website nog niet van alle nodige informatie voorzien. Uiteraard hopen wij u wel alvast warm gemaakt te hebben en nieuwsgierig!

Wilt u op de hoogte blijven van de aankomende ‘Grande Opening’, ‘Courtisanes’, en te boeken evenementen? Laat een berichtje achter en wij nemen u mee in onze mailing. Mocht discretie dit niet toelaten, kom dan gerust zo nu en dan een kijkje nemen op onze website voor updates.L’AMOUR LA FEMME