About Us

Vanuit onze jarenlange ervaring en onze passie om u een ontspannen, luxueuze en onvergetelijke ervaring te bieden is ‘La Femme‘ ‘de vrouw’ ontstaan. 

Wij bieden een uniek concept als kamerverhuurbedrijf in de erotische dienstverlening welke gebaseerd is op zelfstandigheid, echtheid en professionaliteit. Daardoor kunnen wij faciliteren in een ruim aanbod in specialisaties, ontspanning en plezier.

Wat is heerlijker dan na een dag hard werken, een lange rit op de weg of juist nog een lange dag voor de boeg, te genieten van een massage op het hoogste niveau en ontspanning met klasse vanuit onze drijfveren passie en echtheid. Oprecht en intens genieten kan als er vanuit het hart gewerkt wordt en werken niet of nauwelijks meer als werken aanvoelt en met respect voor elkaar.

Ook van ‘Les Courtisanes‘ verwachten wij dezelfde passie, echtheid en professionaliteit, waarmee onze visie, normen en waarden gewaarborgd zullen blijven. Wij investeren dan ook al onze liefde, tijd en aandacht in het aannemen van courtisanes die voor onbepaalde tijd  een kamer willen huren bij ‘La Femme’.

Ons motto is ‘Women First‘. Voor vrouwen door vrouwen. Zowel heer als dame zijn bij ons eregast, als ‘visiteur‘ en als ‘dame ou monsieur‘.

Nieuwsgierig geworden? Waant u zich al in onze  rustgevende ambiance en kunt u niet wachten ons motto te ervaren, de sfeer te proeven en te ontspannen?

Neem een kijkje in ‘ons aanbod’ en mis onze uitgebreide specials die wij u aan kunnen bieden in de toekomst niet.

Wij, uw hôtesses d’accueil, ontvangen u met alle liefde in ons nieuwe paleisje. 

L’AMOUR LA FEMME